Communicatieactiviteiten

Gedurende het hele jaar voeren we de communicatie uit van de projecten, diensten en onderzoeken van Voion. Ook organiseren we en doen we de logistieke ondersteuning van cursussen en bijeenkomsten van Voion (o.a. uitnodigingen, inschrijvingen, locaties, materialen etc.). Daarnaast verzorgen we de algemene communicatie van en over Voion via diverse kanalen:

Website Voion.nl
De informatie op www.voion.nl vullen we doorlopend aan met nieuwe actuele content, onderzoeksrapporten, publicaties en praktijkverhalen. In 2020 nemen we een nieuw contentmanagementsysteem in gebruik. 

Nieuwsbrieven
De Voion nieuwsbrief verschijnt tien keer in 2020. Het aantal abonnees stijgt van 4.873 naar 4.925. Het SZ-bulletin verschijnt vijf keer. Het aantal abonnees van deze nieuwsbrief daalt licht van 1.940 naar 1.920 abonnees.

Social media
Voion is in 2020 actief op LinkedIn, Twitter (Voion-account en Arbocatalogus-VO-account) en YouTube. Het aantal LinkedIn-volgers stijgt in 2020 van 816 naar 970. Het twitteraccount van Voion heeft eind 2020 506 volgers.

Media van derden
Veel nieuwsberichten verspreiden we ook via media van derden, waaronder van de sociale partners.

Congressen en bijeenkomsten
We zouden in 2020 aan verschillende congressen en bijeenkomsten van andere partijen een bijdrage leveren. In verband met COVID-19 zijn deze geannuleerd.  

Jaarverslag
In juni 2020 versturen we het jaarverslag 2019 van Voion naar alle contactpersonen in het voortgezet onderwijs en relaties van Voion.

 

 

Voeg toe aan selectie